RÖFIX 672
Llaç sprucues, urë lidhëse

RÖFIX 672
  • Suva mbushëse e ashpër
  • Ngjitje e mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
137330 Thasë letre ca. 4 kg/m² 30 kg/Nj. 0-1,4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Skedë teknike

pdf
515 KB
DOP RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX 672 Llaç sprucues, urë lidhëse sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
378 KB

Avantazhet e produktit

Suva mbushëse e ashpër

Ngjitje e mirë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 672

Llaç çimentoje me sprucim i fortësuar dhe mjet lidhës për sipërfaqe të lëmuara të betonit, si dhe për tulla prej tallashi të presuar, pllaka prej leshi druri, muraturë prej guri natyror, si dhe përbërës të muraturave të plotë me përthithje të fortë ose me përthithje të ndryshme.

Për muraturat e lehta dhe me porozitet të lartë këshillohet një llaç I lehtë paratrajtues me sprucim (si p.sh. RÖFIX 673)

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë gëlqereje e grimcuar me cilësi të lartë me aditivë të përmirësuar për ngjitjen.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti