RÖFIX 713 NATURA
Fino minerale me strukturë për jashtë

RÖFIX 713 NATURA
  • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
  • Qëndrueshmëri e mirë ndaj gërvishtjes
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569276 Thasë letre ca. 2.3 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,5 mm /rustikale / me vija e Bardhë
2000569291 Thasë letre ca. 3.1 kg/m² 25 kg/Nj. 0-2 mm V e Bardhë
2000569471 Thasë letre ca. 2.3 kg/m² 25 kg/Nj. 0-3 mm V e Bardhë

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Skedë teknike

pdf
657 KB
DOP RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
185 KB
SDB RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
395 KB

Avantazhet e produktit

I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike

Qëndrueshmëri e mirë ndaj gërvishtjes

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 713 NATURA

Llaç I thatë i përzier në fabrikë sipas EN 998-1.

Fino me strukturë minerale e hydrofobuar, mbi sistemet e izolimit termik , për ambjente të brëndshme dhe të jashtme.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë, kundra ujit
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë ngjitëse

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti