RÖFIX AG 652 PLUS
Ngjitës pllakash C2 TE

RÖFIX AG 652 PLUS
  • I patretshëm në ujë
  • Qëndrueshmëri të lartë
  • Kohë të gjatë punimi
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyrakg/Nj.
2000151510 Thasë letre gri 25 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 652 PLUS Ngjitës pllakash C2 TE sq

Skedë teknike

pdf
668 KB
DOP RÖFIX AG 652 PLUS Ngjitës pllakash C2 TE sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
197 KB
SDB RÖFIX AG 652 PLUS Ngjitës pllakash C2 TE sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
397 KB

Avantazhet e produktit

I patretshëm në ujë

Qëndrueshmëri të lartë

Kohë të gjatë punimi

E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje

Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AG 652 PLUS

Ngjitës shtresë-hollë,fleksibël, shumë i qëndrueshëm sipas EN 12004 për ngjitjen e pllakave prej gres-qeramike- dhe porcelan, mozaikët prej xhami dhe porcelani, ashtu edhe gurë natyralë dhe artificialë në murë dhe zonën e dyshemesë. Veçanërisht e përshtatshme për vendosjen e veshjeve qeramike në format të madh për ambjentet e brendshme.

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë kuarci (e klasifikuar)
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/Dysheme ndrtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti