RÖFIX AG 654 INNEN
Ngjitës pllakash C1

RÖFIX AG 654 INNEN
  • I patretshëm në ujë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyrakg/Nj.
2000569260 Thasë letre gri 25 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 654 INNEN Ngjitës pllakash C1 sq

Skedë teknike

pdf
666 KB
DOP RÖFIX AG 654 INNEN Ngjitës pllakash C1 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
190 KB
SDB RÖFIX AG 654 INNEN Ngjitës pllakash C1 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
396 KB

Avantazhet e produktit

I patretshëm në ujë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AG 654 INNEN

Ngjitës i hollë sipas EN 12004 për vendosjen e pllakave qeramike në mur dhe në dyshemesë në ambjentet e brendshme.

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/Dysheme ndrtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti