RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD
Ngjitës pllakash C1 T

RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD
  • I patretshëm në ujë
  • Qëndrueshmëri të lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyrakg/Nj.
2000569472 Thasë letre E bardhë natyrale 25 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Skedë teknike

pdf
666 KB
DOP RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
200 KB
SDB RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD Ngjitës pllakash C1 T sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
396 KB

Avantazhet e produktit

I patretshëm në ujë

Qëndrueshmëri të lartë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD

Ngjitës shtresë-hollë, I bardhë natyral, shumë I qëndrueshëm sipas EN 12004 për vendosjen e pllakave qeramike në mur dhe dysheme në ambjentet e brendshme. Veçanërisht e përshtatshme për pllaka me shkëlqim.

Baza materiale

  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/Dysheme ndrtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti