RÖFIX AG 686 MOSAIK
Ngjitës pllakash dhe bojak

RÖFIX AG 686 MOSAIK
  • I patretshëm në ujë
  • Rezistent ndaj proçesit ngrirje- shkrirje
  • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyrakg/Nj.
2000155118 Kovë gri 15 kg/Nj.
2000155119 Kovë E bardhë 15 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Skedë teknike

pdf
821 KB
DOP RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
176 KB
SDB RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
382 KB

Avantazhet e produktit

I patretshëm në ujë

Rezistent ndaj proçesit ngrirje- shkrirje

Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit

E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje

Kapilaritet i ulët

Tendencë të ulët lulëzimi

Mbi bazamente organike dhe minerale

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AG 686 MOSAIK

Llaç shtresë-hollë, një komponent, me ngurtësim fleksibël hidraulik sipas EN 12004 për parapërgatitjen,ngjitjen dhe njëkohësisht stukimin e pllakave mozaik prej xhami ose qeramike të ngjitura në rrjetë dhe letra, mikro-mozaik apo të ngjashme. Karakterizohet nga një punim i lehtë e të lëmuar ashtu dhe një ngjitje shumë të mirë në momentin e kontaktit.

Llaç i forcuar rezistent ndaj ndryshimeve ngrirje/ shkrirje, si dhe për dyshemetë me sistem ngrohje dhe të përshtatshme nën ujë, si dhe i përshtatshëm për sistemin e termoizolimit RÖFIX StoneEtics.

Baza materiale

  • Çimento e bardhë
  • Rërë kuarci (e klasifikuar)
  • Aditivë shtesë, kundra ujit
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
Punojeni me sfungjer
Përpunojeni me mistri të lëmuar me dorezë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Konform EN 12004 C1 TE
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti