RÖFIX AP 300
Astar forcues

RÖFIX AP 300
  • Nuk përmban mjete humbëse
  • Thahet shpejt
  • i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumil/Nj.
2000151776 Bidon ca. 0.2 l/m² 5 l/Nj.
2000151777 Bidon ca. 0.2 l/m² 10 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AP 300 Astar forcues sq

Skedë teknike

pdf
743 KB
SDB RÖFIX AP 300 Astar forcues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
410 KB

Avantazhet e produktit

Nuk përmban mjete humbëse

Thahet shpejt

i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AP 300

Astar me aplikim universal, pa agjentë tretës për paratrajtimin e bazamenteve minerale me forcë- dhe përthithje ose përbërje rëre të ndryshme përpara vendosjes së një sistemi izolimi, nivelimit të dyshemesë(çimento mbi çimento, e fresket mbi të freskët) apo shtrimit të pllakave. I aplikueshëm në ambjentet e brendshme dhe të jashtme (mure dhe dysheme).

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Nuk hollohet me ujë
aplikojeni me rrul 1 herë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Tundeni mire perpara perdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti