RÖFIX AP 320

Astar forcues special

RÖFIX AP 320
  • Nuk përmban mjete humbëse
  • Lehtëson ngjitjen në bazamente shumë të lëmuara
  • i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore
Nr. Artikullit Lloji i paketimit Konsumi l/Nj.
2000151774 Bidon ca. 0.2 l/m² 5 l/Nj.
2000151775 Bidon ca. 0.2 l/m² 10 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AP 320 Astar forcues special sq

Skedë teknike

pdf
806 KB
SDB RÖFIX AP 320 Astar forcues special sq

Fleta e te dhenave te sigurise

308 KB

Avantazhet e produktit

Nuk përmban mjete humbëse

Lehtëson ngjitjen në bazamente shumë të lëmuara

i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore

Thahet shpejt

Përdorim universal

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AP 320

Astar special i gjithëanshëm, pa agjentë tretës me përforcues kuarci, për paratrajtimin e bazamenteve të lëmuara ose me aftësi të dobët deri shumë të dobëta thithëse (dysheme dhe mure) për ambjentet e brendshme dhe të jashtme.

Astari AP 320 ndihmon veçanërisht në ngjitje mbi sipërfaqe të lëmuara, mbi sipërfaqe me aftësi të dobët deri në shumë të dobët thithëse si betone të lëmuara, pllaka, sipërfaqe druri por me aftësi mbajtëse, etj. Ngjit edhe në shumë metale.

Si mjet lidhës i kërkuar, si përpara aplikimit të masës shpatulluese për dyshemetë ashtu edhe si astar për ngjitjen e pllakave mbi pllaka të vjetra mbajtëse. Përpara ripërpunimit astari RÖFIX AP 320 duhet të jetë plotësisht I thatë ( I lidhur). Për të shmangur papastërti të mundshme që zvogëlojnë ndotjen, këshillohet të aplikohet një shtresë e shpejtë.

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Me forcues kuarci

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Nuk hollohet me ujë
Aplikojeni me rrul
Lyejeni me furçë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Tundeni mire perpara perdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
pa biozid
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti