RÖFIX AS 345

Optiseal® 1K Hidroizolues

RÖFIX AS 345
  • Elastik, fleksibël
  • Mbulon të çarat
  • Mbulon të çarat
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi
2000153316 Thasë letre ca. 1.45 kg/m²/mm 15 kg/Nj. 0-0,5 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K Hidroizolues sq

Skedë teknike

pdf
855 KB
DOP RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K Hidroizolues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
202 KB
SDB RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K Hidroizolues 1K sq

Fleta e te dhenave te sigurise

cumulus
6 B

Avantazhet e produktit

Elastik, fleksibël

Mbulon të çarat

Mbulon të çarat

Përpunim i mirë me makineri

I papërshkueshëm nga uji, por I hapur për difuzion.

Me qëndrueshmëri ndaj temperaturave dhe vjetërsimit

Ngjit edhe mbi Bitum

rezistent ndaj UV

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AS 345

Masë izoluese një komponentsh me bazë çimento sipas EN 14891 - CM 01P.

Për izolimin dhe eleminimin e krisjeve në sipërfaqen e dyshemesë, ku mund të ketë ose jo rrjedhje të vazhdueshme të ujrave, për shtrimin e brëndshëm të rezervateve të ujit të përditshëm deri në një thellësi prej 4m, ashtu dhe izolimin e trupave të betonit (EN 206-1 / DIN 1045-2, klasa e ekspozimit XA2).

Ngjitës izolues për ballkone, tarraca, dushe, lavanderi, tualete, ashtu edhe pishinina me ujë deti deri në max. 3,9% përmbajtje kripe, të cilat më pas mbulohen me një shtresë qeramike, ashtu dhe për restaurimin e shtresave të vjetra qeramike, të dëmtuara, mbajtëse në ballkone dhe tarraca. I përshtatshëm edhe për tarracat e banuara me finiturë qeramike.

Baza materiale

  • Çimento
  • Rwshirw akrilike
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Dysheme ndërtese brenda/horizontalisht jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
hollojeni me ujw
Lyejeni me furçë
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Pluhur i ulët
Konform EN 14891 CM 01 P
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti