RÖFIX AS 911
Shirit izolues me ngjitje

RÖFIX AS 911
E re
  • Rezistent ndaj alkaleve
  • I papërshkueshëm nga uji
Nr. ArtikullitLloji i paketimitmli/Nj.Përmasat
2000569356 Pako/karton 20 mli/Nj. 2000x10x0,7 cm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AS 911 Shirit izolues me ngjitje sq

Skedë teknike

pdf
299 KB

Avantazhet e produktit

Rezistent ndaj alkaleve

I papërshkueshëm nga uji

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AS 911

Shirit ngjitës butilik me elasticitet të përhershëm dhe i papërshkueshëm nga uji arrin një lidhje të shkëlqyer më të gjitha matërialet mbajtëse të përdorura poshtë pllakave, si dispersion polimeri dhe mineralë,hidroizolues fleksibël dhe rezinë izoluese reaktive.

Per izolimin e cepave dhe fugave nën shtresa qeramike në dhoma të lagura dhe me lagështi.

Me kusht që sipërfaqet të ngjiten. Kërkohet astar i përshtatshme!

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti