RÖFIX BAP 45
Profil lidhës

RÖFIX BAP 45
E re
  • Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.
  • Ngjitje e mirë e suvasë
  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitmli/Nj.Gjerësia e rrjetësGjatësia
2000148300 Pako/karton 50 mli/Nj. 13,5 cm 200 cm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX BAP 45 Profil lidhës sq

Skedë teknike

pdf
422 KB

Avantazhet e produktit

Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.

Ngjitje e mirë e suvasë

Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike

Përpunim i shpejtë ekonomik

Përshkrimi i produktit

RÖFIX BAP 45

Profil detaji lidhes suvaje per lidhje te levizshme te siguruara nga uji midis llambarines dhe suvase (p.sh mbyllja e platformes se bazamentit, mbyllja e cepit te catise etj)

Vecanerisht i pershtatshem per lidhje llambarine te me passhme te cilat nuk mund te instalohen me mbrapa pllakave izoluese

Baza materiale

  • Profili plastik me rrjetë qelqi të tekstilit të ngjitur.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti