RÖFIX CalceClima® Finish Decor

Masë shpatulluese pastoze prej gëlqereje
 • i zmerilueshëm
 • Përdorim universal
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHNgjyraKons./Rend.
2000952712 Kovë 25 kg/EH e bardhë 1.6 kg/m²/mm
2000952713 Kovë 5 kg/EH e bardhë 1.6 kg/m²/mm
Mbyll

Dokumenta teknike

SDB RÖFIX CalceClima® Finish Decor Masë shpatulluese pastoze prej gëlqereje sq

Fleta e te dhenave te sigurise

314 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • i zmerilueshëm
 • Përdorim universal
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përziej para përdorimit
 • Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • E përpunueshme me mistri në tavan
 • Tërhiqeni 2 herë me mistri të lemuar
 • Hollojeni me max.5 % ujë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...