RÖFIX CalceClima® Finish Decor
Masë shpatulluese pastoze prej gëlqereje

RÖFIX CalceClima® Finish Decor
  • i zmerilueshëm
  • Përdorim universal
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.kg/Nj.
2000952712 Kovë e bardhë ca. 1.6 kg/m²/mm 25 kg/Nj.
2000952713 Kovë e bardhë ca. 1.6 kg/m²/mm 5 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Finish Decor Masë shpatulluese pastoze prej gëlqereje sq

Skedë teknike

pdf
698 KB
DOP RÖFIX CalceClima® Finish Decor Masë shpatulluese pastoze prej gëlqereje sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
182 KB
SDB RÖFIX CalceClima® Finish Decor Masë shpatulluese pastoze prej gëlqereje sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
350 KB

Avantazhet e produktit

i zmerilueshëm

Përdorim universal

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Hollojeni me max.5 % ujë
Tërhiqeni 2 herë me mistri të lemuar
E përpunueshme me mistri në tavan
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti