RÖFIX EPS-F 031
Pllakë termoizolimi për fasadë, gri

RÖFIX EPS-F 031
  • Veti izoluese optimale
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/Nj.TrashësiaPërmasat e pllakës
2000150986 Pako/karton 5 m²/Nj. 50 mm 1000x500 m
2000150934 Pako/karton 3 m²/Nj. 80 mm 1000x500 m
2000150935 Pako/karton 2.5 m²/Nj. 100 mm 1000x500 m
2000151676 Pako/karton 2 m²/Nj. 110 mm 1000x500 m

Dokumenta teknike

DOP RÖFIX EPS-F 031 Pllakë termoizolimi për fasadë, gri sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
174 KB
SDB RÖFIX EPS-F 031 Pllakë termoizolimi për fasadë, gri sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
316 KB

Avantazhet e produktit

Veti izoluese optimale

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

Pa HFCKW- dhe HFKW

Përshkrimi i produktit

RÖFIX EPS-F 031

Lambdapor eshte nje materjal baze EPS special me aftesi te larta izolimi. Reflektor te rezeve infra te kuqe menjanojne pershkrueshmerin e nxehtesise se rezatimit

Baza materiale

  • Material izolues- shkumë polesterol (gri), i prodhuar nga trajtimi me nxehtësi i një kokrrize polistirolii të zgjerueshëm dhe absorbuesve dhe reklektuesve të rrezeve infra të kuqe.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti