RÖFIX EPS-F 036
EPS Pllakë termoizolimi për fasadë

RÖFIX EPS-F 036
  • Izolim termik
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/Nj.TrashësiaPërmasat e pllakës
2000693425 Pako/karton 6 m²/Nj. 50 mm 1000x500 m
2000693427 Pako/karton 3 m²/Nj. 80 mm 1000x500 m
2000693428 Pako/karton 2.5 m²/Nj. 100 mm 1000x500 m

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-F 036 EPS Pllakë termoizolimi për fasadë sq

Skedë teknike

pdf
405 KB
DOP RÖFIX EPS-F 036 EPS Pllakë termoizolimi për fasadë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
173 KB
SDB RÖFIX EPS-F 036 EPS Pllakë termoizolimi për fasadë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
316 KB

Avantazhet e produktit

Izolim termik

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

Pa HFCKW- dhe HFKW

Përshkrimi i produktit

RÖFIX EPS-F 036

Për sisteme me izolim termik për muret e jashtme sipas ETAG 004 në ndërtesat e reja dhe të vjetra.

Baza materiale

  • Pllakë izoluese polisteroli e cila përbëhet nga shkumë e fortë me pore të mbyllura, i testuar për trajtimin e nxehtësisë të granulatit të polisterolit.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti