RÖFIX EPS-P 035
EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës

RÖFIX EPS-P 035
  • Veti izoluese optimale
  • Saktësi në matje, falë pjesëve speciale prej shkume
  • Qëndrueshmëri e lartë e formës edhe në raste temperaturash të larta dhe ngarkese.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/Nj.TrashësiaPërmasat e pllakës
2000148766 Pako/karton 5 m²/Nj. 50 mm 1000x500 m
2000148769 Pako/karton 3 m²/Nj. 80 mm 1000x500 m
2000148134 Pako/karton 2.5 m²/Nj. 100 mm 1000x500 m

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Skedë teknike

pdf
328 KB
DOP RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
175 KB
SDB RÖFIX EPS-P 035 EPS- Pllaka izolimi për zonën e xokolaturës sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
316 KB

Avantazhet e produktit

Veti izoluese optimale

Saktësi në matje, falë pjesëve speciale prej shkume

Qëndrueshmëri e lartë e formës edhe në raste temperaturash të larta dhe ngarkese.

Pa HFCKW- dhe HFKW

Përshkrimi i produktit

RÖFIX EPS-P 035

Pllakë shkume të ngurtësuar prej polisteroli EPS-P30 (WLG 035) shumë e zgjeruar për formimin e izolimin rrethues dhe të xokolaturës.

Me sipërfaqe te valëzuar

Baza materiale

  • Material izolues styropor prej materiali shkume të fortë të hidrofobuar, i prodhuar nga trajtimi me nxehtësi i thërimeve të polisterolit.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti