RÖFIX FN 615
Masё shpatulluese pёr dysheme

RÖFIX FN 615
  • Vetënivelues
  • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
  • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi
2000151785 Thasë letre ca. 1.5 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-0,5 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX FN 615 Masё shpatulluese pёr dysheme sq

Skedë teknike

pdf
706 KB
DOP RÖFIX FN 615 Masё shpatulluese pёr dysheme sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
191 KB
SDB RÖFIX FN 615 Masё shpatulluese pёr dysheme sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
395 KB

Avantazhet e produktit

Vetënivelues

Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.

E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje

Ngjit shpejt

Rezistent ndaj ngricave

I përshtatshëm për veshjet me rrëshirë epoksi

I përforcuar me fibra

Përshkrimi i produktit

RÖFIX FN 615

Masë shpatulluese autoniveluese për dysheme, hapet në mënyrë të njëtrajtshme dhe ngjit shpejt, sipas normës CT-C25/F6, EN 13813, për ambjente të brëndshme dhe të jashtme. Për shpatullimin, llustrimin dhe nivelimin e dyshemeve me bazë çimento dhe kalcium-sulfati.

Vetënivelues i dyshemesë, nuk është e përshtatshme si shtresë përfundimtare. Duhet të shtrohet me një shtresë tjetër sipër, si pllaka, laminat ose parket ose rezinë me reaksion.

Në përgjithësi,për sistemin e ngrohjes me ujë të nxehtë nën dysheme është e nevojshme një mbulimi tubi prej 10 mm, që duhet të respektohet. Për zgjidhje të veçanta, ju lutem kontaktoni me konsulentin tuaj RÖFIX.

Jo lundrues apo mbi shtresa ndarëse, por përpunimi vetëm në kombinim!

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë kuarci (e klasifikuar)
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Dysheme ndërtese brenda/horizontalisht jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë gjysëm rrethorë)
Vetënivelues
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 9 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti