RÖFIX H1 eco
Tiplla/Kunja çeliku

RÖFIX H1 eco
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E aprovuar për të gjitha klasat e materialit të ndërtimit (A,B,C,D,E)
  • Për të gjitha materialet izoluese
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraCopë/KutiGjatësia
2000153269 Pako/karton E bardhë 100 Copë/Kuti 95 mm
2000153270 Pako/karton E bardhë 100 Copë/Kuti 115 mm
2000153271 Pako/karton E bardhë 100 Copë/Kuti 135 mm
2000153272 Pako/karton E bardhë 100 Copë/Kuti 155 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX H1 eco Tiplla/Kunja çeliku sq

Skedë teknike

pdf
310 KB

Avantazhet e produktit

Përpunim i shpejtë ekonomik

E aprovuar për të gjitha klasat e materialit të ndërtimit (A,B,C,D,E)

Për të gjitha materialet izoluese

Për montim të rrafshët me sipërfaqen

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperaturë ndërmjet +5 °C dhe +40 °C
Go me çekiç me kokë plastike
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti