RÖFIX H3

Tiplla/Kunja plastike
  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitStk./EHNgjyraGjatësia
2000569361 Pako/karton 200 Stk./EH E bardhë 95 mm
2000569362 Pako/karton 200 Stk./EH E bardhë 115 mm
2000569363 Pako/karton 200 Stk./EH E bardhë 135 mm
2000569364 Pako/karton 200 Stk./EH E bardhë 155 mm
2000569365 Pako/karton 100 Stk./EH E bardhë 175 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX H3 Tiplla/Kunja plastike sq

Skedë teknike

pdf
166 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Tiplla goditëse me gozhdë plastike, e përforcuar me fibra për beton, për tulla të plota dhe me vrimë *për mekanizëm. Për fiksimin e pllakave izoluese.(*Kujdes: respektoni normat kombëtare)

Baza materiale

  • Pjatë tiplle e bërë prej poliamide.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Shtëpi banimi, Korçë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...