RÖFIX Kënde me rrjetë
profil

RÖFIX Kënde me rrjetë
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitmli/Nj.Gjerësia e rrjetësGjatësia
2000148143 Pako/karton 125 mli/Nj. 11,5x13,5 cm 250 cm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Kënde me rrjetë profil sq

Skedë teknike

pdf
381 KB

Avantazhet e produktit

Përpunim i shpejtë ekonomik

E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Kënde me rrjetë

Kënd cepi (këndi 90°) me rrjetë plastike me fibra qelqi, për lidhjen kompakte të një izolimi termik të fasadës.

Baza materiale

  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti