RÖFIX KHP BASIS
Fino Akrilike me strukturë

RÖFIX KHP BASIS
  • Dekorativ
  • Kokrriza me madhësi të ndryshme
  • Përpunim i lehtë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569308 Kovë ca. 2.4 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,5 mm V e Bardhë
2000569309 Kovë ca. 3 kg/m² 25 kg/Nj. 0-2 mm V e Bardhë
2000569339 Kovë ca. 2.7 kg/m² 25 kg/Nj. 0-2 mm R e Bardhë
- Kovë - 25 kg/Nj. Me ngjyra

Dokumenta teknike

TM RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Skedë teknike

pdf
713 KB
DOP RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
189 KB
SDB RÖFIX KHP BASIS Fino Akrilike me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
335 KB

Avantazhet e produktit

Dekorativ

Kokrriza me madhësi të ndryshme

Përpunim i lehtë

Ngjitje e shkëlqyer

Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike

Punohet me makinë spucuese

Për sistem izolimit termik (ETICS) dhe fasada konvencionale

Përshkrimi i produktit

RÖFIX KHP BASIS

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me strukturë dekorative. Për përdorim ne bazament me suva dhe fasada te termoizolimit (ETICS), për përpunim manual dhe makineri.

Baza materiale

  • Lëndë lidhëse
  • Pjese me forme te shkumezuara me EPS te ngjyrosur blu (120 kg/m³) dhe EPS te bardhe (20kg/m³).
  • Pigmentet
  • Aditivë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Hollojeni me max. 2 % ujë
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti