RÖFIX OPTIFLEX® 2K
Hidroizolues, 2 komponentësh

RÖFIX OPTIFLEX® 2K
  • E papërshkueshme nga uji nëse instalohet deri në 8m kolonë uji.
  • rezistent ndaj UV
  • Rezistent ndaj ngrirjes dhe kripws
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKokrrizimi/NgjyraKons./Rend.kg/Nj.
2000148175 Kovë gri ca. 1.5 kg/m²/mm 20 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX OPTIFLEX® 2K Hidroizolues, 2 komponentësh sq

Skedë teknike

pdf
665 KB
DOP RÖFIX OPTIFLEX® 2K Hidroizolues, 2 komponentësh sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
199 KB
SDB RÖFIX OPTIFLEX® 2K Hidroizolues, 2 komponentësh sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
507 KB

Avantazhet e produktit

E papërshkueshme nga uji nëse instalohet deri në 8m kolonë uji.

rezistent ndaj UV

Rezistent ndaj ngrirjes dhe kripws

Tejkalimi i plasaritjeve që ndodhin në bazamentin e sipërm deri në 0,2 mm

Me qëndrueshmëri ndaj temperaturave dhe vjetërsimit

e qëndrueshme gjatë aplikimit mbi sipërfaqe të prera

Rezistent ndaj ujit me gëlqere

Rezistent ndaj hidroksidit të kaliumit

Përshkrimi i produktit

RÖFIX OPTIFLEX® 2K

Për ngjitjen e pllakve izoluese pë xokolaturën (EPS-P, EPS-S, XPS-R) në shtresa bitumi.

Mbushës ngjitës me çimento / shpërndarës dy përbërës dhe veshja mbrojtëse për zonën e bazamentit dhe nëntokës. I përshtatshëm për të gjitha sistemet e pastrimit.

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Çimento
  • Dispersion akriliku

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Ndërtesa jashtë përdhesë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Hollojeni me max.10 % ujë
Lyejeni 2-3 herë me furçë
Tërhiqeni 2 herë me mistri të lemuar
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti