RÖFIX PI 305 POLITOP
Bojë për muret e brendshme dhe tavanin

RÖFIX PI 305 POLITOP
  • Aftësi të mirë mbuluese.
  • Çmim i përshtatur me cilësinë
  • Pa mjete humbëse.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.l/Nj.
2000152044 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë I ngjyrosur PK II ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
2000569344 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë I ngjyrosur PK II ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 305 POLITOP Bojë për muret e brendshme dhe tavanin sq

Skedë teknike

pdf
1 MB
SDB RÖFIX PI 305 POLITOP Bojë për muret e brendshme dhe tavanin sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
301 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të mirë mbuluese.

Çmim i përshtatur me cilësinë

Pa mjete humbëse.

Pa aromë

Rezistent ndaj larjes

Përshkrimi i produktit

RÖFIX PI 305 POLITOP

Bojë për brenda, mat, me mbulim të mirë, pa emetime (L.F) për mure dhe tavane me bazë disperisoni.

Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Zgjidhje ideale për aplikime standarde në gamën e kërkesave të mesme dhe të ulët.

Klasa e gërryerjes 3 dhe raporti i kontrastit (aftësia mbuluese) e klasës 2 sipas EN 13300.

Baza materiale

  • Lidhës: Polymer-Dispersion
  • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
  • Material mbushës (mineral)

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
aplikojeni me rrul 2-3 herë
Lyejeni 2-3 herë me furçë
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
pa biozid
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti