RÖFIX PI 373 RAPID COLOR
Bojë për brenda me dispersion, që lahet

RÖFIX PI 373 RAPID COLOR
  • Aftësi të lartë mbuluese
  • Veti shumw tw mira tw rrjedhshmwrisw
  • Nuk ransmeton lwndw tw dwmshme, pa hollues dhe zbutws (E.L.F)
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.l/Nj.
2000148373 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
2000148374 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 373 RAPID COLOR Bojë për brenda me dispersion, që lahet sq

Skedë teknike

pdf
937 KB
SDB RÖFIX PI 373 RAPID COLOR Bojë për brenda me dispersion, që lahet sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
316 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të lartë mbuluese

Veti shumw tw mira tw rrjedhshmwrisw

Nuk ransmeton lwndw tw dwmshme, pa hollues dhe zbutws (E.L.F)

Rezistent ndaj larjes

Përshkrimi i produktit

RÖFIX PI 373 RAPID COLOR

Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Baza materiale

  • Lidhës: Polymer-Dispersion
  • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
  • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
aplikojeni me rrul 2 herë
Lyejeni 2 herë me furçë
Sprucojeni me Airless
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Për lyerje manuale
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Pa mjete humbëse.
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti