RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ
Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet

RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ
  • Rezistent ndaj konsumit
  • Aftësi të lartë mbuluese
  • Aftesi perpunuese e mire, mund te punohet me shajak
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.l/Nj.
2000148370 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
142201 Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
142202 Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
142203 Kovë me ngjyra ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet sq

Skedë teknike

pdf
886 KB
SDB RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
315 KB

Avantazhet e produktit

Rezistent ndaj konsumit

Aftësi të lartë mbuluese

Aftesi perpunuese e mire, mund te punohet me shajak

Përshkrimi i produktit

RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

Bojë për brenda i hollueshëm me ujë me bazë dispersioni.

Boje e brendshme lateks, e shkeputshme, me qendrueshmeri ndaj cimes , vecanerisht per shkalle ne shkolla, dyqane shitjesh, restorante, dhe ndertesa publike .

Për shkak të strukturës së lëmuar e të mbyllur të sipërfaqes, krijohet një sipërfaqe e pastrueshme, vazhdimisht e lagur, duke zvogëluar ndotjen.

Baza materiale

  • Lidhës: Polymer-Dispersion
  • Dispersion akriliku
  • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
aplikojeni me rrul 2 herë
Lyejeni 2 herë me furçë
Sprucojeni me Airless
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Pa mjete humbëse.
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti