RÖFIX PP 301 HYDRO LF
Forcues universal dhe Astar boje

RÖFIX PP 301 HYDRO LF
  • Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.
  • Pa ngjyrë, transparent
  • Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.l/Nj.
2000148697 Bidon transparente ca. 0.2 l/m² 10 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PP 301 HYDRO LF Forcues universal dhe Astar boje sq

Skedë teknike

pdf
858 KB
SDB RÖFIX PP 301 HYDRO LF Forcues universal dhe Astar boje sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
298 KB

Avantazhet e produktit

Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.

Pa ngjyrë, transparent

Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit

Përmirëson ngjitjen

Pa përbërje holluesi ose nefti.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX PP 301 HYDRO LF

Astar special universal, i pa pigmentuar, transparent për bazamente jo të qëndrueshme. Për rritjen e qëndrueshmërisë së bazamentit dhe unifikimin e sipërfaqeve të reja me ato të vjetra.

Si astar universal i përshkueshëm ndaj avujve, për bojrat si vijojnë, me dispersion, me rrëshirë silikoni dhe bojë me dispersion silikoni. Për brenda dhe jashtë mbi bazamente minerale dhe organike, si suva të vjetër me rrëshirë silikoni ose rezinë silikoni dhe sistemet e vjetra të termoizolimit.

Baza materiale

  • Lidhës: Polymer-Dispersion
  • Përbërës: Produkte konservimi

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
aplikojeni me rrul 1-2 herë
Lyejeni 1-2 herë me furçë
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Tundeni mire perpara perdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
pa biozid
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti