RÖFIX Profil për fugat
Jo statik

RÖFIX Profil për fugat
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
  • I lyeshëm
  • Rezistent ndaj rezeve UV dhe ozonit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitGjatësiamli/Nj.Gjerësia e fugës
2000148146 Pako/karton 250 cm 62.5 mli/Nj. 5-30 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Profil për fugat Jo statik sq

Skedë teknike

pdf
451 KB

Avantazhet e produktit

E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.

I lyeshëm

Rezistent ndaj rezeve UV dhe ozonit

Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Profil për fugat

Profil puthitjeje/lidhjeje i levizshem per aplikimin e lidhjeve ndarese si dhe lidhjeve mbajtese te reshqitjeve te ndertesave ne sistemet me izolim termik.

Per siperfaqe muri te vazhdueshme (ne forme E). Per cepat e brendshmem (Forme V).

Baza materiale

  • Profil plastik me mundësi lëvizëse dhe rrjetë fibre qelqi të ngjitur.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti