RÖFIX ROCKET

Tiplla me vidhosje, teleskop

RÖFIX ROCKET
E re
  • Variant universal dhe shumw cilwsor vidws flutur
  • Koeficient I ulwt I pwrshkrueshmwrisw sw nxehtwsisw
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitTipiNgjyraCopë/Nj.
2000148322 Pako/karton ROCKET 60 Bezhë 100 Copë/Nj.
2000148323 Pako/karton ROCKET 80 E verdhë 100 Copë/Nj.
2000148324 Pako/karton ROCKET 100 Jeshile 100 Copë/Nj.
2000148325 Pako/karton ROCKET 120 E bardhë 100 Copë/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX ROCKET Tiplla me vidhosje, teleskop sq

Skedë teknike

pdf
222 KB

Avantazhet e produktit

Variant universal dhe shumw cilwsor vidws flutur

Koeficient I ulwt I pwrshkrueshmwrisw sw nxehtwsisw

Përpunim i shpejtë ekonomik

Siguri e lartw uljeje

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti