RÖFIX Shirit gome izolues
ngjitës izolues.

RÖFIX Shirit gome izolues
  • Izolim jetëgjatë dhe me qëndrueshmëri ngaj kushteve atmosferike i fugave
  • I lyeshëm
  • Imprenjimi i mases
Nr. ArtikullitLloji i paketimitmli/Nj.Gjerësia e fugësPërmasat
2000148216 Pako/karton 52.5 mli/Nj. 3-12 mm 7500x15x15 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Shirit gome izolues ngjitës izolues. sq

Skedë teknike

pdf
330 KB

Avantazhet e produktit

Izolim jetëgjatë dhe me qëndrueshmëri ngaj kushteve atmosferike i fugave

I lyeshëm

Imprenjimi i mases

Përshkueshmëri e lartë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Shirit gome izolues

Izolim nga shiu i fugave lidhëse (p.sh dritare, parvaze dritaresh, trarë druri etj).

Per izolimin e puthitjeve te detajeve lidhes te dritareve ne trupin e konstruksionit qendror pa sherbim shtese, ne sistemet e lidhjes me izolim termik SLIT per ndertesa te reja dhe te vjetra. Tipi: 15/4(HA) = 3-7 mm.

Baza materiale

  • Shirit izolues lidhjeje i parakomprimuar, i vetengjitshem prej shkume te bute me imprenim dispersion akrilat.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti