RÖFIX SiSi-Putz® VITAL

Fino me strukturë
 • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000148090 Kovë 25 kg/EH 2 kg/m² 1 mm V E bardhë
- Kovë 25 kg/EH - I ngjyrosur PK IV
- Kovë 25 kg/EH - I ngjyrosur PK III
- Kovë 25 kg/EH - I ngjyrosur PK II
- Kovë 25 kg/EH - (PK I) Me ngjyrë
2000148096 Kovë 25 kg/EH 3.5 kg/m² 3 mm R E bardhë
2000148097 Kovë 25 kg/EH 3.8 kg/m² 3 mm V E bardhë
2000148093 Kovë 25 kg/EH 2.7 kg/m² 2 mm R E bardhë
2000148094 Kovë 25 kg/EH 3 kg/m² 2 mm V E bardhë
2000148091 Kovë 25 kg/EH 2.4 kg/m² 1,5 mm V E bardhë
- Kovë 25 kg/EH - I ngjyrosur PK V
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Skedë teknike

pdf
400 KB
DOP RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
197 KB
SDB RÖFIX SiSi-Putz® VITAL Fino me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

332 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
 • Dekorativ
 • I përshtatshëm mbi sistem termoizolimi.
 • rezistent ndaj ngrirjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me qëndrueshmëri ndaj kushteve atmosferike dhe ujit, për fasada me suva dhe mbi sistemet e izolimit termik.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni
 • Lëndë lidhëse silkoni
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • Përziej para përdorimit
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • E pajisur me konservues filmi
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...