RÖFIX UNICOLL
Ngjitës universal

RÖFIX UNICOLL
  • Aftësi të larta ngjitëse
  • I përforcuar me fibra
  • Nuk përmban mjete humbëse
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148046 Kovë ca. 1.5 kg/m²/mm 20 kg/Nj. e Bardhë

Dokumenta teknike

TM RÖFIX UNICOLL Ngjitës universal sq

Skedë teknike

pdf
489 KB
SDB RÖFIX UNICOLL Ngjitës universal sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
305 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të larta ngjitëse

I përforcuar me fibra

Nuk përmban mjete humbëse

Përshkrimi i produktit

RÖFIX UNICOLL

Ngjitës special për materiale izoluese, pa çimento (si p.sh. EPS-,tapë, lesh guri dhe pllaka izoluese-PU) mbi beton, suva me bazë gëlqere/çimento dhe pllaka druri për ndërtim.

Si shtrese mbajtese per ngjites te sistemit mbi pjese metali dhe druri

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar 4mm (dhëmbë katrorë)
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti