RÖFIX ZK-ECO
Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere

RÖFIX ZK-ECO
  • Aplikim i mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000568832 Thasë letre ca. 1.3 kg/m²/mm 40 kg/Nj. 0-1,3 mm
2000569333 Sillos me presion ose me rënie të lirë ca. 1.3 kg/m²/mm 1000 kg/Nj. 0-1,3 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX ZK-ECO Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
564 KB
DOP RÖFIX ZK-ECO Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX ZK-ECO Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
395 KB

Avantazhet e produktit

Aplikim i mirë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX ZK-ECO

Suva mbushëse për muret e brendshme, tavanet dhe fasadat me nivele të ulëta lagështie.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti