RÖFIX CalceClima® Thermo

Suva me bazë gëlqere termoizoluese
E re
 • Vlere e lare izoluese
 • Lwndw e parw natyrale dhe ekologjike
 • Mbrojtje e lartë nga zjarri
Lloji i paketimitltr./EHKokrrizimiKons./Rend.
Thasë letre 30 ltr./EH 0 - 4 mm 1,1 ltr./m²/mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Thermo Suva me bazë gëlqere termoizoluese sq

Skeda teknike

DOP RÖFIX CalceClima® Thermo Suva me bazë gëlqere termoizoluese sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX CalceClima® Thermo Suva me bazë gëlqere termoizoluese sq

Skeda e sigurisë

Mbyll

Më tepër produkte të rekomanduara

Avantazhet e produktit

 • Vlere e lare izoluese
 • Lwndw e parw natyrale dhe ekologjike
 • Mbrojtje e lartë nga zjarri
 • Rregullator lagështie
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva me gëlqere termoizoluese, ekologjike, biologjike, rregullatore e klimës së brendshme për ndërtesat moderne.

Baza materiale

 • Gëlqere hidraulike natyrale
 • Gëlqere e pashuar
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Agregati i dritës minerale shumë izoluese bazuar në silikate
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...