RÖFIX Profil këndor pikor-

Pikore me rrjetë plastike
  • Kullim i mirë në rast shiu të fortë
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitmli/Nj.Gjerësia e rrjetësGjatësia
2000148145Pako/karton2510 x 15 cm250 cm
111714Pako/karton2512,5 x 12,5 cm250 cm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148145
111714
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Profil këndor pikor- Pikore me rrjetë plastike sq

Skeda teknike

pdf
214 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Kullim i mirë në rast shiu të fortë
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Profil mbyllës për krijimin e pikoreve me rrjetë me fibra qelqi (portokalli)

Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Mur ndërtese jashtë/brenda
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...