Produkte

86 Produkte
RÖFIX 950

RÖFIX 950

Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5

E re

Artikuj të rinj

Zbuloni artikujt tonë të rinj

E re
RÖFIX Betonkontakt

RÖFIX Betonkontakt

Urë lidhëse

RÖFIX 510

RÖFIX 510

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere

RÖFIX 620

RÖFIX 620

Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën

RÖFIX RasoBasic i bardhë

RÖFIX RasoBasic i bardhë

Ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX SiSi-Putz® VITAL

RÖFIX SiSi-Putz® VITAL

Fino me strukturë

RÖFIX Kunstharzputz

RÖFIX Kunstharzputz

Fino me strukturë

RÖFIX Putzgrund UNI

RÖFIX Putzgrund UNI

Astar forcues

RÖFIX Renoplus®

RÖFIX Renoplus®

Suva nivelimi dhe rinovimi universale

RÖFIX Renostar®

RÖFIX Renostar®

Rinovues dhe masë ngjitëse universale

E re
RÖFIX CalceClima® Thermo

RÖFIX CalceClima® Thermo

Suva me bazë gëlqere termoizoluese

RÖFIX Renofinish®

RÖFIX Renofinish®

Rinovues dhe masë lëmuese universale

RÖFIX Unistar® LIGHT

RÖFIX Unistar® LIGHT

Llaç ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX Polystar®

RÖFIX Polystar®

Llaç ngjitës dhe rrafshues i bardhë

RÖFIX IA 622

RÖFIX IA 622

Llaç ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX W50

RÖFIX W50

Llaç ngjitës dhe rrafshues

RÖFIX Shirit gome izolues

RÖFIX Shirit gome izolues

ngjitës izolues.

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Pllakë termoizolimi për fasadë, gri me prerje

RÖFIX UNICOLL

RÖFIX UNICOLL

Ngjitës universal

RÖFIX P50

RÖFIX P50

Rrjetë përforcuese

RÖFIX Profil këndor pikor-

RÖFIX Profil këndor pikor-

Pikore me rrjetë plastike

E re
RÖFIX BAP 45

RÖFIX BAP 45

Profil lidhës

RÖFIX Profil për fugat

RÖFIX Profil për fugat

Jo statik

RÖFIX Elementë të ndryshëm montimi për sistemin e termoizolimit

RÖFIX Elementë të ndryshëm montimi për sistemin e termoizolimit

Pajisje të sistemit të termoizolimit

RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

RÖFIX PI 972 LATEX SEIDENGLANZ

Bojë latex për brenda, me shkëlqim, që lahet

RÖFIX 970 CT 20

RÖFIX 970 CT 20

Dysheme- Cimento CT-C20-F4

RÖFIX FN 615

RÖFIX FN 615

Masё shpatulluese pёr dysheme

RÖFIX AG 650 FLEX S1

RÖFIX AG 650 FLEX S1

Ngjitës Flex C2 TE S1

RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1

RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1

Ngjitës Flex C2 TE S1

RÖFIX AP 320

RÖFIX AP 320

Astar forcues special

RÖFIX AS 341

RÖFIX AS 341

Optilastic® Hidroizolues 2K

RÖFIX AG 652 PLUS

RÖFIX AG 652 PLUS

Ngjitës pllakash C2 TE

E re
RÖFIX AS 911

RÖFIX AS 911

Shirit izolues me ngjitje

RÖFIX PE 419 ETICS®

RÖFIX PE 419 ETICS®

Bojë për jashtë me bazë Silikoni

RÖFIX CalceClima® Finish Classic

RÖFIX CalceClima® Finish Classic

Masë shpatulluese për brenda

RÖFIX PP 301 HYDRO LF

RÖFIX PP 301 HYDRO LF

Forcues universal dhe Astar boje

RÖFIX CalceClima® Finish Decor

RÖFIX CalceClima® Finish Decor

Masë shpatulluese pastoze prej gëlqereje

RÖFIX AP 300

RÖFIX AP 300

Astar forcues

RÖFIX Putzgrund PREMIUM

RÖFIX Putzgrund PREMIUM

Astar grafiato

RÖFIX 10

RÖFIX 10

Urë lidhëse

RÖFIX Putzgrund Basis

RÖFIX Putzgrund Basis

Astar forcues

RÖFIX 955

RÖFIX 955

Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5

RÖFIX Grund Easy

RÖFIX Grund Easy

Astar akrilik

RÖFIX 670

RÖFIX 670

Llaç sprucues me bazë çimento

RÖFIX 672

RÖFIX 672

Llaç sprucues, urë lidhëse

RÖFIX AS 345

RÖFIX AS 345

Optiseal® 1K Hidroizolues

RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD

RÖFIX AG 659 Bianco STANDARD

Ngjitës pllakash C1 T

RÖFIX 325 FINO

RÖFIX 325 FINO

Masë shpatulluese e imët

RÖFIX 713 NATURA

RÖFIX 713 NATURA

Fino minerale me strukturë për jashtë

RÖFIX 601

RÖFIX 601

Suva dhe llaç për muratim - Lidhës

RÖFIX AG 653 STANDARD

RÖFIX AG 653 STANDARD

Ngjitës pllakash C1 T

RÖFIX AG 654 INNEN

RÖFIX AG 654 INNEN

Ngjitës pllakash C1

RÖFIX 610

RÖFIX 610

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere

Kërkuesi jonë i produktit

Ende i pasigurt, cili produkt është i duhuri për ju?

Filloni të zbuloni produktet tona!