RÖFIX Betonkontakt
Urë lidhëse

RÖFIX Betonkontakt
E re
  • Ngjitje e mirë
  • I gatshëm për aplikim
  • Rezistent ndaj alkaleve
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000295867 Kovë ca. 0.3 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,2 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Betonkontakt Urë lidhëse sq

Skedë teknike

pdf
534 KB
SDB RÖFIX Betonkontakt Urë lidhëse sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
303 KB

Më tepër produkte të rekomanduara

RÖFIX 150

RÖFIX 150

Suva e brendshme gips- gëlqere

RÖFIX 510

RÖFIX 510

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere

RÖFIX CalceClima® Ambiente

RÖFIX CalceClima® Ambiente

Suva për brenda me bazë gëlqere

Avantazhet e produktit

Ngjitje e mirë

I gatshëm për aplikim

Rezistent ndaj alkaleve

krijon sipërfaqe jo të rrëshqitshme

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Betonkontakt

Urë lidhëse, pa mjete ndarëse, për suva të poshtme për përmirsimin e lidhjes të suvave me bazë gips-gëlqere, çimento-gëlqere, çimento dhe bazamente të parregullt me aftësi thithëse.

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Rere kurci
  • I ngjyrosur në të kuqe

Udhëzimet e përpunimit

Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Shtoni rreth 0,2 Litra ujë
aplikojeni me rrul 1 herë
Lyejeni 1 herë me furçë
Sprucojeni 1 herë me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
pa biozid

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti