RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1
Ngjitës Flex C2 TE S1

RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1
  • E bardhë natyrale
  • I pёrpunueshёm (S1)
  • Qëndrueshmëri të lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyrakg/Nj.
2000151890 Thasë letre E bardhë natyrale 25 kg/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Skedë teknike

pdf
702 KB
DOP RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
200 KB
SDB RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1 Ngjitës Flex C2 TE S1 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
397 KB

Avantazhet e produktit

E bardhë natyrale

I pёrpunueshёm (S1)

Qëndrueshmëri të lartë

Kohë të gjatë punimi

Rezistent ndaj ngricave

E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje

I përshtatshëm për pishina.

Mbi bazamente organike dhe minerale

I patretshëm në ujë

Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)

Përshkrimi i produktit

RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1

Ngjitës pllakash shtresë-hollë e bardhë natyrale, fleksibël, shumë rezistent, e deformueshme (S1), sipas standartit EN 12004 për shtrimin e pllakave qeramikë, gres dhe porcelan, mozaikë prej xhami dhe porcelan, si dhe gurë natyralë dhe artificialë që nuk zbardhen në zonën e dyshemesë dhe murit. Veçanërisht e përshtatshme për dysheme me ngarkesë termike si p.sh. tarrasat, ballkonet dhe dysheme me ngrohje.

Në bazamente të deformueshme (si p.sh. beton i ri, kartonxhes gipsi etj), si dhe në suva të vjetra por me aftësi mbajtëse. Vecanerisht e përshtatshme për dysheme dhe pllaka me ngjyrë të hapur dhe shtrimin pllakë mbi pllakë.

Baza materiale

  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Rërë e fraksionuar
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti