RÖFIX APL 3D STANDART
Këndore suvatimi

RÖFIX APL 3D STANDART
  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitmli/Nj.Gjerësia e rrjetësGjatësia
2000153176 Pako/karton 60 mli/Nj. 12,5 cm 240 cm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX APL 3D STANDART Këndore suvatimi sq

Skedë teknike

pdf
505 KB

Avantazhet e produktit

Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike

Përshkrimi i produktit

RÖFIX APL 3D STANDART

Rrip suvaje me rrjetë,lëvisëse, me fuga për mbrojtjen nga shiu të pjesëve si dritare, dyer dhe pjesë të tjera të ndërtimit të ngjashme. (me lëvizje 3D).Klasi 2

Baza materiale

  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.
  • Trashësia/shiriti izolues 15x3 mm
  • Profil plastik me mundësi lëvizëse dhe rrjetë fibre qelqi të ngjitur.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Lexoni Skedën e të dhënave teknike

Shembuj aplikimi

Vilë, Korçë

Vilë, Korçë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti