RÖFIX EPS-F 040
Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë

RÖFIX EPS-F 040
  • Izolim termik
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/Nj.TrashësiaPërmasat e pllakës
2000148750 Pako/karton 5 m²/Nj. 50 mm 1000x500 m
2000148753 Pako/karton 3 m²/Nj. 80 mm 1000x500 m
2000148133 Pako/karton 2.5 m²/Nj. 100 mm 1000x500 m

Dokumenta teknike

TM RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Skedë teknike

pdf
359 KB
DOP RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
175 KB
SDB RÖFIX EPS-F 040 Pllakë termoizolimi për fasadë, e bardhë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
316 KB

Avantazhet e produktit

Izolim termik

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

Pa HFCKW- dhe HFKW

Përshkrimi i produktit

RÖFIX EPS-F 040

Pllakë izoluese prej shkume të fortë polisteroli EPS-F15 (WLS 040) për sisteme izolimi termik sipas EN 13163 (çertifikim i produktit) dhe ETAG 004 (çertifikim i sistemit).

Baza materiale

  • Pllakë izoluese polisteroli e cila përbëhet nga shkumë e fortë me pore të mbyllura, i testuar për trajtimin e nxehtësisë të granulatit të polisterolit.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti