RÖFIX IA 622

Llaç ngjitës dhe rrafshues
 • Përpunim shumë i mirë
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569272 Thasë letre 25 kg/EH 1.4 kg/m²/mm 0,8 mm gri
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX IA 622 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skedë teknike

pdf
349 KB
DOP RÖFIX IA 622 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
194 KB
SDB RÖFIX IA 622 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Fleta e te dhenave te sigurise

340 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Përpunim shumë i mirë
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Shpatullues përforcues mineral, ngjitës gri për pllaka izoluese për polisterol të bardhë-pllakat e izolimit të fasadave (EPS-F).

Për shtresa përforcuese me trashësi 3mm. (Trashesia specifike NPD)

Mund të përdoret pa përforcim me tiplla, përveç trashësisë deri max. 10 cm.

Kategoria e përdorimit: III sipas ETAG 004

Baza materiale

 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R16 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 5mm
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shtëpi banimi, Korçë

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...