RÖFIX Profil xokolature
në formë U-je alumin

RÖFIX Profil xokolature
  • Kullim i mirë në rast shiu të fortë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitTrashësiamli/Nj.Gjatësia
2000152968 Pako/karton 50 mm 25 mli/Nj. 2500x50 mm
2000152971 Pako/karton 80 mm 50 mli/Nj. 2500x80 mm
2000152973 Pako/karton 100 mm 50 mli/Nj. 2500x100 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Profil xokolature në formë U-je alumin sq

Skedë teknike

pdf
295 KB

Avantazhet e produktit

Kullim i mirë në rast shiu të fortë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Profil xokolature

Profil xoklature në formë U-je, xingato.

Për shtrimin e pllakave izoluese, për cepa të qëndrueshëm nga goditjet dhe për të mbajtur të drejtë vijueshmërinë e pllakave izoluese gjatë ngjitjes.

Baza materiale

  • Profil mbyllws prej alumini tw presuar tw shkwlqyeshwm pa vrima nw tokw

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C

Shembuj aplikimi

Shtëpi banimi, Sherishtë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti