RÖFIX Silikon BASIS
Fino me strukturë

RÖFIX Silikon BASIS
  • Dekorativ
  • Kokrriza me madhësi të ndryshme
  • Përpunim i lehtë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569077 Kovë ca. 2.4 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,5 mm V
2000569078 Kovë ca. 3 kg/m² 25 kg/Nj. 0-2 mm V
2000569398 Kovë ca. 2.7 kg/m² 25 kg/Nj. 0-2 mm R
- Kovë - 25 kg/Nj. Me ngjyra
- Kovë - 25 kg/Nj. Me ngjyra
- Kovë - 25 kg/Nj. Me ngjyra

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Silikon BASIS Fino me strukturë sq

Skedë teknike

pdf
775 KB
DOP RÖFIX Silikon BASIS Fino me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
189 KB
SDB RÖFIX Silikon BASIS Fino me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
313 KB

Avantazhet e produktit

Dekorativ

Kokrriza me madhësi të ndryshme

Përpunim i lehtë

Ngjitje e shkëlqyer

Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike

Punohet me makinë spucuese

Për sistem izolimit termik (ETICS) dhe fasada konvencionale

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Silikon BASIS

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me strukturë dekorative. Për përdorim ne bazament me suva dhe fasada te termoizolimit (ETICS), për përpunim manual dhe makineri.

Baza materiale

  • Lëndë lidhëse
  • Pjese me forme te shkumezuara me EPS te ngjyrosur blu (120 kg/m³) dhe EPS te bardhe (20kg/m³).
  • Pigmentet
  • Aditivë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Hollojeni me max. 2 % ujë
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Lexoni Skedën e të dhënave teknike

Shembuj aplikimi

Vilë 2, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti