RÖFIX UniContact
Ngjitës për polisterol

RÖFIX UniContact
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000569463 Thasë letre ca. 4.5 kg/m² 30 kg/Nj. 0-1,2 mm Gri

Dokumenta teknike

TM RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Skedë teknike

pdf
561 KB
DOP RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX UniContact Ngjitës për polisterol sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
380 KB

Avantazhet e produktit

Përpunim i shpejtë ekonomik

Përshkrimi i produktit

RÖFIX UniContact

Pllakë ngjitëse gri - çimento, minerale (plastikë e modifikuar)

Për ngjitjen mekanike dhe manual te pllakave te izolimit te fasadave si psh. EPS, lesh mineral ose tape me trashesi deri 8 cm dhe me fiksim ekstra mekanik (min 6 kunja per m2).

Baza materiale

  • Çimento
  • Rërë e fraksionuar

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti