RÖFIX 610
Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere

RÖFIX 610
  • pengon depwrtimin e ujit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
121841 Thasë letre ca. 1.5 kg/m²/mm 30 kg/Nj. 0-1,4 mm
2000154693 Sillos me presion ose me rënie të lirë ca. 1.5 kg/m²/mm 1000 kg/Nj. 0-1,4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 610 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
570 KB
DOP RÖFIX 610 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
187 KB
SDB RÖFIX 610 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
394 KB

Avantazhet e produktit

pengon depwrtimin e ujit

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 610

Suva mbushëse për fasada dhe mure të brendshme, në dhoma me lagështi.

Baza materiale

  • Çimento
  • Gëlqere e pashuar
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti