RÖFIX EPS-F 031 RELAX
Pllakë termoizolimi për fasadë, gri me prerje

RÖFIX EPS-F 031 RELAX
  • Veti izoluese optimale
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Pa HFCKW- dhe HFKW
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/Nj.TrashësiaPërmasat e pllakës
2000916002 Pako/karton 3 m²/Nj. 80 mm 1000x500 m
2000148256 Pako/karton 2.5 m²/Nj. 100 mm 1000x500 m

Dokumenta teknike

DOP RÖFIX EPS-F 031 RELAX Pllakë termoizolimi për fasadë, gri me prerje sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
173 KB
SDB RÖFIX EPS-F 031 RELAX Pllakë termoizolimi për fasadë, gri me prerje sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
316 KB

Avantazhet e produktit

Veti izoluese optimale

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

Pa HFCKW- dhe HFKW

Përshkrimi i produktit

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Lambdapor është një material bazë EPS special me aftësi të larta izolimi. Reflektor të rezeve infra të kuqe mënjanojnë përshkrueshmërinë e nxehtësise së rrezatimit. Me prerje për zgjerim në pjesën e jashtme.

Baza materiale

  • Material izolues- shkumë polesterol (gri), i prodhuar nga trajtimi me nxehtësi i një kokrrize polistirolii të zgjerueshëm dhe absorbuesve dhe reklektuesve të rrezeve infra të kuqe.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Vilë, Korçë

Vilë, Korçë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti