RÖFIX PE 419 ETICS®
Bojë për jashtë me bazë Silikoni

RÖFIX PE 419 ETICS®
  • Aftësi të lartë mbuluese
  • Elastik, fleksibël
  • ngjyrë konstante
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.l/Nj.
2000151520 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë I ngjyrosur PK II ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë I ngjyrosur PK III ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 15 l/Nj.
2000151521 Kovë E bardhë ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë I ngjyrosur PK II ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë I ngjyrosur PK III ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.
- Kovë - ca. 0.15 l/m²/A. 5 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PE 419 ETICS® Bojë për jashtë me bazë Silikoni sq

Skedë teknike

pdf
1,013 KB
SDB RÖFIX PE 419 ETICS® Bojë për jashtë me bazë Silikoni sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
332 KB

Avantazhet e produktit

Aftësi të lartë mbuluese

Elastik, fleksibël

ngjyrë konstante

Rezistent ndaj gërvishtjeve

Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX PE 419 ETICS®

Bojë rezistente ndaj ujit, rinovuese për suvatë dhe Fasadat me sistem termoizolimi. Përdoret mbi bazamente minerale dhe organike (psh: suva gëlqere- çimento, bojra minerale dhe me dispersion, gurë ranor, beton etc.)

Mbi bazamente minerale dhe organike (si psh. Suva cimeto/gelqere, bojra me dispersion e minerale, tulla rere, beton etj.).

Baza materiale

  • Pigmente: Rëshirë polimerike
  • Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni
  • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
aplikojeni me rrul 1-2 herë
Lyejeni 1-2 herë me furçë
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
E pajisur me konservues filmi
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti