RÖFIX Renostar®
Rinovues dhe masë ngjitëse universale

RÖFIX Renostar®
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • I përforcuar me fibra
  • Lidhje shumë e mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000148044 Thasë letre ca. 1.5 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-0,5 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Renostar® Rinovues dhe masë ngjitëse universale sq

Skedë teknike

pdf
681 KB
DOP RÖFIX Renostar® Rinovues dhe masë ngjitëse universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX Renostar® Rinovues dhe masë ngjitëse universale sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
397 KB
CE RÖFIX Renostar® Rinovues dhe masë ngjitëse universale sq

Shënim-CE

pdf
128 KB

Më tepër produkte të rekomanduara

RÖFIX P50

RÖFIX P50

Rrjetë përforcuese

RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV

RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV

Fino me strukturë

Avantazhet e produktit

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

I përforcuar me fibra

Lidhje shumë e mirë

Tkurrje të pakta

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Renostar®

Rinovues mineral-dhe masë stukimi për zona universale përdorimi. Shpeshtësia e aplikimit është e mundur nga 1 në 10 mm me një shtresë.

Masë përforcuese për rinovimin e suvave në fasada me izolim termik, në kombinim me rrjetën përforcuese RÖFIX P50. Suva niveluese për përmirësimin e suvave, bazamenteve të zakonshëm të ndërtimit.

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Rërë e imët mermeri e cilësisë së lartë
  • Me aditiv fibrash
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • Përbëres organik < 5%

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti