RÖFIX SOL-PAD

Sistemi I këndoreve të suavatimit në zonën afër tokës.
E re
  • Izolues kundër shiut.
  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitStk./EHGjatësia
2000148447 Pako/karton 10 Stk./EH 280 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX SOL-PAD Sistemi I këndoreve të suavatimit në zonën afër tokës. sq

Skedë teknike

pdf
621 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Izolues kundër shiut.
  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Profil I përgatitjes së instalimit të pragut të dritares pë sistemin e termoizolimit PVC me rrjetë xhami tekstil, me bashkëngjitje të përhershme. Profil I lidhjes anësore për lidhjen e përhershme, pa mirëmbajtje, pa rrjedhje të pragut të dritares. Përmbajtja e kartonit për 10 lidhje: 10 copë rripa SOL-PAD të majtë, 10 copë rripa SOL-PAD të djathtë, 10 copë profile rrjetë SOL-PAD të majtë, 10 copë rrjetë SOL-PAD të djathtë. Veçmas: pykë izolimi bazë SOL-PAD me pjerrësi 5° dhe RÖFIX SOL-PAD FB shufër izoluese e bardhë ose e zezë.

Baza materiale

  • Profil plastik me dy pjesë me rrjetë qelqi të tekstilit të ngjitur.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...