RÖFIX W50

Llaç ngjitës dhe rrafshues
 • Ngjitje e mirë
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKons./Rend.
2000569245Thasë letre250,8 mm1,4 kg/m²/mm
2000148246Thasë letre300,8 mm1,4 kg/m²/mm
2000151698Thasë letre300,8 mm1,4 kg/m²/mm
2000148029Sillos me presion ose me rënie të lirë10000,8 mm1,4 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569245
2000148246
2000151698
2000148029
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skeda teknike

pdf
298 KB
DOP RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
200 KB
SDB RÖFIX W50 Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skeda e sigurisë

pdf
328 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Ngjitje e mirë
 • Përpunim i shpejtë ekonomik
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës dhe rrafshues mineral, gri, për pllaka termoizoluese fasadash polisterol (EPS-F).

Për shtresa përforcuese me trashësi 3mm. (Trashesia specifike NPD)

Baza materiale

 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R12 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 3mm
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...