RÖFIX 950
Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5

RÖFIX 950
  • Përpunim i mirë me makineri
  • Rendiment i lartë
  • Punohet mirë me mistri.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
2000959073 Thasë letre 30 kg/Nj. 0-3 mm 18 l/Nj.
2000148115 Sillos me përzierës të vazhdueshëm 1000 kg/Nj. 0-3 mm 600 l/t

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Skedë teknike

pdf
677 KB
DOP RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
204 KB
SDB RÖFIX 950 Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
394 KB

Avantazhet e produktit

Përpunim i mirë me makineri

Rendiment i lartë

Punohet mirë me mistri.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 950

Llaç muratimi për mure (p. sh. tulle, blloqe betoni, gurë gëlqerorë) me qëndrueshmëri statike normale.

Llaç për muratim M5, sipas EN 998-2.

Materiale ndërtimi në përputhje me shtojcën A të katalogut ekologjik mbi ndërtesat.

Baza materiale

  • Çimento
  • Gëlqere e pashuar
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Pa përbërës organik
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Vetënivelues
Përpunojeni me përzierësin D20/40
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti